torstai 1. syyskuuta 2022

Desanttina "MauriSk√∂n"-Logiikkasi on otto-ville kusisen tasolla ūüėČ Jopa hampaaton vanha kerj√§l√§ismummu ymm√§rt√§√§ ymp√§rist√∂st√§√§n ja historiasta enempi

Suomi takaisin palautettaville alueilleen ja ryssäläiset muuttukoot Ryssälän paskatunkion täytteeksi

Putinismin koirat kuten esim: "Mauri Sk√∂n" kasvoton desantti facebookissa. Samanlaisia kuin #maurisk√∂n stalinismin orjia on keskuudessamme aivan liikaa. 

Ero talvisodan aikaisiin ukrainalaisiin oli ja on siin√§, ett√§ ukrainalaiset olivat ase niskassa l√§hetetty ensin Puolaa vastaan sitten Suomelle tekem√§√§n sama. 

Isovenäläisyyttä kolonialismia ja Ryssän siirtomaaimperialismia ajanut Stalin iski useamman kärpäsen kerralla, ensin heikennettiin Ukrainaa kansanmurhalla, väestönsiirroilla, sitten sotimaan kuten aina Ryssälän imperiumia laajemmaksi, kuten suomalaiset kaltaisesi orjasielut tsuhnat suuriruhtinaan maana Puolan kapinaa kukistamaan 1862, Tsetseniaa, Turkkia, Japania, Saksaa vastaan.

Desanttina "MauriSk√∂n"-Logiikkasi on otto-ville kusisen tasolla ūüėČ Jopa hampaaton vanha kerj√§l√§ismummu ymm√§rt√§√§ ymp√§rist√∂st√§√§n ja historiasta enempi https://Aluepalautus-hallitusohjelmiin.blogspot.com Lue √§l√§k√§ toistele stalinistisia tulkintojasi = valheita pravdana. 

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaalta Seppo Lehto eduskuntaan 2023  kuva oma kuva 27.8.2022 historioitsija monitoimimies kansakunnan parasta A lk:aa. Ole sin√§kin ja tue Seppo Lehto eduskuntavaaleissa 2023?
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com


-------------------------- 
Putinismin = Stalinismin koirat ulos somesta ja Suomesta suoraan Ryssälän paskatunkioiden täytteeksi. Kiitos.
 ------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut